ForsideRee Park

Ree Park

På din rejse gennem Djurslands store safariparks fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende og eksotiske dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. På broer og stier kan dyrene opleves fra mange forskellige niveauer, og du kommer helt tæt på.

02-03-2016

Særtilbud til Danske Busvognmænd:

  • Gæster, der kører med medlemmer af Danske Busvognmænd, får 10 % rabat på køb af madvarer. Den enkelte vognmand meddeler besøgsdag senest 1 uge før samt sørger for, at Ree Park Safari får en gæsteliste på mail senest dagen før besøget.
  • Gæster får udleveret en rabatbillet ved ankomst. Denne billet gælder til alle spisesteder. Chaufføren kan gratis spise dagens frokostret eller buffet i cafeen.
  • Denne aftale gælder hverdage i følgende perioder 27. marts – 23. juni samt 14. august – 27. oktober 2017.

www.reepark.dk

Nyhed i 2016 – Amerika Expressen
Parkens store nyhed til sæsonen 2016 er Amerika Expressen. Turen med det smukke damptog, Black Beauty, går ud over den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på ulve, bison, elge og sortbjørne. En anden stor nyhed i 2016 er udvidelsen af parkens område med de dyr, som børnene gerne må klappe og kæle med. De svenske minigrise og de nubiske geder er populære blandt de yngste gæster

Land Rover Safari
Med en rigtig Land Rover kører du rundt blandt de mange afrikanske dyr på den store savanne, og du kommer helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr.

Naturscenen og vilde dyreaktiviteter
Der foregår noget hele dagen, og en af aktiviteterne er en fremvisning på Naturscenen med alt fra kloge grise til fascinerende og farvestrålende fugle, geparder, der jager føden med 70 km/t, de energiske lemurer springer rundt efter frugter – og nysgerrige oddere flokkes om føden.

Kamelridning og leg
Børnene vil elske en ridetur på én af parkens kameler, og på den store legeplads, Watoto Kaya, kan børnene brænde det sidste krudt af, hvis der er mere tilbage. Der er flere spisesteder i parken, men har man valgt selv at tage frokosten med, så stiller parken ved flere picnic-steder grill til rådighed, som man frit kan bruge. Ree Park Safari har i 2016 åbent fra 19. marts – 30. oktober. Se åbningstider og priser på www.reepark.dk.

Kontaktinfo:
Ree Park Safari
Stubbe Søvej 15
8400 Ebeltoft
Tlf. 86 33 61 50