ForsideRanders Regnskov

Randers Regnskov

Hvorfor rejse Jorden rundt for at besøge regnskoven, når man kan opleve den i Randers?

02-03-2016

Særtilbud til Danske Busvognmænd:

Gruppetur – Frokostbuffet. Prisen er inkl.

  • Entré, velkomst og introduktion til besøget i Randers Regnskov, frilandsbuffet i Regnskovscafeen eller Restaurant Frilandsgården. Buffeten består af: sprødstegt svinekød, langtidsstegt oksekød, salater og sødt. Ved færre end 20 personer anrettes i stedet som frokosttallerken.

Pris ved. min. 25 voksne:

  • Voksne Kr. 275,-
  • Børn (3-11 år) Halv pris
  • Børn (0-2 år) Gratis

Gruppetur – Traditionel dansk menu. Prisen er inkl.

  • Entré, velkomst og introduktion til besøget i Randers Regnskov, menu bestående af enten forret/hovedret eller hovedret/ dessert. Vælg mellem: Forretter: Klassiske tarteletter, Traditionel rejecocktail. Hovedretter: Hakkebøf med bløde løg (hvide kartofler, rødbeder og sovs), Krydderbagt svinekam (årstidens grønt og stegte kartofler). Desserter: Hjemmelavet gammeldags æblekage, Citronfromage med flødeskum.

Pris ved min. 25 voksne:

  • Voksne: 275,-
  • Børn (3-11 år): Halv pris
  • Børn (0-2 år): Gratis

www.regnskoven.dk

At træde ind i Randers Regnskov er som at træde ind i en anden verden. Luften er varm og tropisk og fyldt med lydene fra de brusende vandfald og mange fritlevende aber og fugle. I trækronerne hænger flagermus og dovendyr. Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have, hvor besøget er en totaloplevelse. Omkring halvdelen af de 250 dyrearter i Randers Regnskov lever frit og befinder sig således i samme unikke tropiske økosystem som de besøgende, og man kommer helt tæt på.

Fra påske og frem til efteråret kan man komme helt tæt på fritlevende slanger og snoge i det asiatiske slangetempel – ufarlige naturligvis De sidste tilflyttere i regnskovsfamilien er de majestætiske jaguarer som opleves helt tæt på i et kæmpe udendørs anlæg.

DanmarksParken har åbent i sommerhalvåret
DanmarksParken er et stort område, hvor hele familien, under åben himmel, kan hygge sig med leg, danske frilandsdyr og hinanden. Her er en kæmpe legeplads, og man kommer helt tæt på grise og køer. I sommerferien kan man dagligt opleve det fantastiske formidlingsshow NATURTALENT, hvor man kan se nogle af regnskovens mange dyrearter på den store scene i Danmarks- Parken.

Naturbevarelse, bisoner og gamle danske landracer
Naturområdet Vorup Enge ligger mindre end 300 meter fra Randers Regnskov. I engene er der anlagt stier, og der er opført tre fugletårne, hvorfra områdets spændende dyreliv kan iagttages. I sommerhalvåret afgræsses området med gamle danske husdyrsracer. I engene kan man møde en stor bestand af europæiske bisonokser, som afgræsser området hele året rundt.

Kontaktinfo:
Randers Regnskov
Tørvebryggen 11
8900 Randers
Tlf. 87 10 99 99