ForsideTuristbuskørselTæt løb ved årets Danish Coach Awards

Tæt løb ved årets Danish Coach Awards

I dag løb Danish Coach Awards af stablen for femte år i træk på Ferie for Alle-messen i Herning. På trods af at der kun blev uddelt priser i tre kategorier, var der alligevel hele fem forskellige vindere, som hver løb afsted med en af de eftertragtede priser.

24-02-2017

Ved uddelingen af Årets Busrejsearrangør var der dødt løb imellem Klingenberg og Sørens Rejser, som måtte dele førstepladsen. Begge virksomheder har oplevet en flot vækst over de sidste par år og har i en innovativ busbranche formået at holde sig til og lokke flere nye segmenter ind i turistbussen. De to vindere viser desuden, at størrelse ikke er altafgørende for at levere et godt produkt.

Til prisen som Årets Turistbusselskab var der igen dødt løb, og denne gang måtte Københavns Bustrafik og Egons dele førstepladsen. Begge selskaber har stort fokus på social ansvarlighed og miljø, og mens Egons overvejende har euro 5- og euro 6-busser, består Københavns Bustrafiks vognpark udelukkende af euro 6-busser. Herudover er begge virksomheder også miljøcertificerede og sponsorerer flere sportsklubber i deres respektive lokalområder.

Årets Innovatør var den eneste pris, der kun havde en enkelt vinder. Men her var der til gengæld tale om en dobbelt vinder, da Sørens Rejser også løb med denne titel og endda for andet år i træk. Prisen blev uddelt på baggrund af Sørens Rejsers innovative tilgang det forgange år, hvor de på kort tid har formået at skabe et marked for både senior-velvære og wellness-ture for yngre kvinder, introduceret koncepter som ”Sørens prisbasker” og ”Sørens fest” for på den måde at lokke nye kundegrupper op i turistbusserne.  De gode ideer ser desuden ud til at fortsætte i 2017, som byder på ”Chaufføren anbefaler”, som er to temature til steder, chaufførerne i virksomheden er særligt glade for at køre til.

For spørgsmål kontakt Steen Bundgaard, tlf. 2689 9565 steen@db-dk.dk.

Danish Coach Award sponseres af: