ForsideEgon's Rejsebureau

Egon's Rejsebureau

30-01-2018

Egon's Rejsebureau er en virksomhed i konstant udvikling. I 2017 lancerede Egon's Rejsebureau muligheden for erhvervsrejser og 2018 byder ligeledes på nye tiltag som billige busrejser for familier fra København til Agersø, der tilbyder et rigt naturliv og med mulighed for overnatning i shelters. Egon's Rejsebureau formår på én og samme tid at levere til de helt store rejsearrangører og samtidig have deres eget selvstændige og flotte rejseprogram.

I Egon's Rejsebureau gør man en særlig indsats for at opfostre en stærk virksomhedskultur, der internt betegnes som Egon's DNA. Dette indebærer, at alle chauffører modtager to dages intern uddannelse, der sætter fokus på service, kundehåndtering og sikkerhed. Dette giver chaufførerne den fornødne indsigt til at give kunderne en god oplevelse, men lige så vigtigt giver det også chaufførerne en stolthed over at være en del af Egon's Rejsebureau.

Egon's Rejsebureau er herudover også blandt de skarpeste i branchen på den digitale markedsføring. På Facebook har Egon's Rejsebureau næsten 11.000 faste følgere, hvilket må siges at være imponerende.